Om oss

+47 / 37 71 04 27 +47 / 91 17 67 09

Om oss

JUMA Sport er den sykkelbutikken med verksted i Lillesand. Vi er intusiaster og tenker sykkel 24/7. Sykkelsporten er det vi begynte med. Flere ritt i Italia og Sørtyskland dannet grundlaget for interessen for å drive innen sykkel. Etter flere omveg fikk vi 2013 muligheten til å åpne butikken i Lillesand.

 

Vår lidenskap er din opplevelse - det er mottoen vår. Helt uavhengig om det gjelder El- eller barnesykkel - hos oss er du på riktig plass.

 

Kundeservice er det vi ble kjent for og dette skal bygges ut også i fremtiden. Nye leverandører, nye muligheter og enda mer service - stikk på for en hyggelig sykkelprat!

Merker

Vi satser mest på kvalitets sykler fra leverandører som har lang erfaring innen sykkelproduksjon, gjerne leverandører som produserer i Europa eller som driver egen produksjon i Asia. Teknisk kunnskap og sikkerhet paret med design er viktige faktorer for at vi velger en merke. Som frittstående leverandør kan vi levere et bredt og skreddersydd spekter av merker og modeller fra de fleste store internasjonale aktører.

 

Utenom kvalitet og utvalg er kundeservice vi er kjent for. Kundene våre lar hjertet av bedriften slå i takt og vi er veldig glad for det. Vår kunnskap og lidenskap skal gi dere den beste opplevelsen som er mulig å få. Dette er vårt mål!

 

Hovedgårdsstien 14,

4621 Kristiansand

 

 

+47 / 37 71 04 27

Fri frakt fra kr 400,-

Vi sender innen 24 timer fra lageret vårt

Enkelt på returer

Om du ikke er fornøyd eller du angrer kjøpet - 100 dager åpend kjøp

Du trenger hjelp? Ring oss!

man - fre 09 - 17

lør 10 - 15

PAYMENT METHODS

Vi støtter flere betalingsmetoder. Om kort, faktura eller Pay Pal - alt skal være mulig.

BANK

Copyright @ All Rights Reserved