Bør man ha ekstranøkler?

01 oktober 2022
Johanne Larsen

editorial

Det er ganske mange som lurer på om det egentlig er noen vits i å ha noe så enkelt som ekstranøkler. Her skal vi se litt nærmere på hvordan du får tak i ekstranøkler, hvorfor det er lurt å ha dem og hva du gjør, hvis du ikke har ekstranøkler og låser deg ute. 

Derfor er det lurt å ha ekstranøkler 

Det er ikke nødvendigvis vanskelig å skaffe seg ekstranøkler. Det finnes mange steder som tilbyr Nøkkelservice, blant annet hos en del skomakere, og da kan man få laget ekstranøkler på null komma niks. Det kan man fort bli veldig glad for hvis man skulle være så uheldig å komme til å låse seg ute. 

Det er lurt å ha et par ekstranøkler, men hvor skal jeg ha dem? Det er mange steder å ha ekstranøkler, for eksempel i en ekstra veske eller sekk, så man ikke glemmer dem. Eller hos et familiemedlem. 

låsesmed Drammen

Hva gjør jeg hvis jeg ikke har ekstranøkler?

Det finnes heldigvis muligheter hvis du ikke har ekstranøkler og er så uheldig at du har klart å låse deg ute på en eller annen måte. Det er for eksempel mulig å finne en god låsesmed. Det finnes låsesmeder i hele landet, og dermed er det ikke nødvendigvis vanskelig å finne en som er i nærheten av nettopp der hvor du bor.

Da kan du finne en låsesmed i Drammen eller der du befinner deg, og ha nummeret eller kontaktinfo klar, så du vet akkurat hva du skal gjøre i tilfelle av at du er utelåst fra ditt eget hjem. Da kan du få hjelp faktisk uansett hvilken tid på døgnet det er, hvis det er en låsesmed med døgnvakt, det er ekstra smart å notere seg disse, da det kan føles som et svært lite beleilig tidspunkt å låse seg ute sånn helt midt på natten. 

Flere nyheter