Ditt eget lille drivhus med vekstlys

23 mai 2022
Johanne Larsen

editorial

Det er et grønt skifte på vei, og det har gjort at mange har endret en rekke hverdagsvaner. Det gjelder blant annet når det kommer til å tenke på at man kan dyrke flere av sine egne råvarer. Det er blitt utrolig populært, og her skal vi se litt nærmere på fordelene ved å dyrke selv og hvordan du kommer i gang med riktig utstyr. 

På tide å dyrke selv?

Er det kanskje på tide å begynne å dyrke selv? Det er kanskje slett ikke så vanskelig som du tenker. Det er mange som skaffer seg et drivhus, og det er rett og slett fordi man enkelt kan kontrollere vekstforholdene i et drivhus, og det gjør det enklere å dyrke. Det er dog ikke sånn at man absolutt trenger et drivhus for å kunne dyrke egne urter og grønnsaker. Det er absolutt mulig å få til mye på en liten hageplett med gode forhold – eller til og med i en vinduskarm!

Det er mange fordeler ved å drake selv. For det første blir man selvforsynt med enkelt ting, som man dermed slipper å kjøpe i butikken. Det er altså billigere, men det er også sånn at det å dyrke selv kan gi en mestringsfølelse, å se noe gro, som vi ikke nødvendigvis opplever så mye i samme grad i den digitale tidsalderen vi lever i.

vekstlys

Finn alt du trenger til drivhuset

Det er dog essensielt at man har det utstyret man trenger for å kunne gro selv. Det er heldigvis enkelt å finne på nett. Med vekstlys kan man få de optimale forholdene man trenger, og det kan man se eksempler på på https://ledlyskilder.no/19240-vekstlys. Det er lurt å sette seg godt inn i hva man trenger og hva som gir gode vekstforhold, så man dyrker selv på de beste vilkårene. 

Flere nyheter