Finn dine nye plakater online i dag

19 juli 2021
Maria Laugesen

Har de tomme veggene blitt litt kjedelige, og trenger du noe nytt til hjemmet? Da er plakater et opplagt valg. Det finnes nemlig masse designs å velge mellom, de holder mange år, og så kan du uttrykke presis det du ønsker og skape helt unike kombinasjoner.

Hvilken design er riktig for deg?

I dag finnes det et utrolig stort utvalg av plakater, og det kan være nesten umulig å finne det helt riktige for deg og hjemmet ditt. Noe av det avgjørende er selvfølgelig hvilket rom plakaten skal brukes i, og hvilken innredningsstil du har. 

På barnerommet er det populært med morsomme, fargerike, søte og kreative plakater som kan skape liv og glede. Det kan være dyr, tegneserier, personlige fødselsplakater og mye mer. På de voksnes soverom er det i stedet ofte vakre plakater i rolige, dempede farger som dominerer. Her er det populært med plakater som handler om forhold og familie, eller naturlige motiver med blomster, natur osv.

Men det finnes ingen regler hvor hvilke plakater du skal velge for ditt hjem. Det er helt opp til deg, og du har rik mulighet for å skape helt unike og nye inntrykk i hjemmet ditt med de stilige veggdekorasjoner.

Skap en vegg med plakater

I dag er det veldig populært å kombinere flere plakater med forskjellige størrelser, motiver og farger for å skape en såkalt plakat-vegg. Her kan du nemlig skape noe unikt og personlig, og kombinasjonen av forskjellige typer plakater skaper et veldig spennnende og levende uttrykk på veggen.

Du kan finne dine plakater online i dag og finne dine personlige favoritter. Velg selv om du vil gå etter plakater med samme uttrykk (f.eks. sitatplakater, plakater med naturmotiver eller i samme farger) eller om du vil skape kontrast ved å velge plakater med veldig forskjellige designs til samme rom.

Flere nyheter