Invester i lys i vintermørket med lampemesteren

15 februar 2021
admin

Vinteren begynner sakte men sikkert å slippe taket i oss og dagene blir bittelitt lysere hver eneste dag som går. Men selv om det er sånn, så er det samtidig også mye lenger til lysere tider enn det vi føler at det er. Fordi selv om det er litt lysere for hver dag omgår, så er det fortsatt langt igjen til lyse kvelder og morgener badet i sollys.

Noe vi ofte ikke tenker på er hvor stor betydning lys kan ha på velværet og trivselen vår i hverdagen. Men belysning er et av de verktøyene vi faktisk har til å hjelpe oss gjennom den harde, kalde og ikke minst utrolig mørke vinteren vi har i Norge. 

Når det går mot lysere tider er det alltid lett å glemme at det å ha lys kunne gjort vinteren bedre og når mørket først kommer igjen tar det lang tid før vi tenker på å gjør noe med det. Derfor har vi bestemt oss for å invester i skikkelig god belysning fra lampemesteren nå, selv om våren er på vei, for da har vi det vi trenger til høsten og ikke minst resten av den mørke tiden nå.

Invester i fleksibel belysning til hele året

Noe av det jeg personlig liker med lampemesteren er at de har et utvalg de jeg kan finne nesten akkurat det jeg vil ha, fordi utvalget er så stort. Når vi har tenkt på hvilken type belysning vi ønsker oss til hjemmet er det mye som handler om hvor bra belysning vi kan få, men design og stil spiller virkelig inn også.

Hos lampemesteren fikk vi skikkelig gode innspill på hva innenfor stilen vår, som ville gi det resultatet vi ønsket oss i forhold til lys og vi har blitt innmari glade for det resultatet vi endte opp med nå.

Flere nyheter