Sånn blir du en reser på rubiks kube

31 august 2021
Johanne Larsen

Har du alltid hatt lyst til å bli en reser på å løse rubiks kube? Da kan du lese videre her og få gode tips til hvordan du kommer i gang med å finne ut av hvordan den skal løses, og hvor du kan finne nye kuber å prøve deg på. 

Hvor finner jeg rubiks kube? 

Det er mange steder der du kan få tak i rubiks kuber. De mest vanlige kubene er de som er 3×3 kuber, der du skal få alle sidene til å matche i samme farge. Det er helt klart også den kuben som er mest ikonisk, men visste du at det finnes andre kuber? Det er noen kuber som er lettere, men det finnes også kuber som er enda mer avanserte og som gjør det til en ekstra god utfordring å prøve å løse kuben. 

På nettet er det mulig å finne et stort utvalg på kuber. Der finnes det sider som spesialiserer seg på absolutt alt, og dette innebærer faktisk også Rubiks kuber. På www.mastercubestore.no finner du et utrolig stort utvalg av Rubiks kuber og professorkuber, så kan man få en ny, utfordrende og spennende hobby som gjør hverdagen litt morsommere. 

Hvordan løser man rubiks kube?

Det er mange som tror at man bare skal vri på sidene i tilfeldig rekkefølge, og så går kuben opp etterhvert, men det er langt fra den beste eller mest effektive fremgangsmåten. Det er nemlig mye bedre å lære seg noen gode triks som hjelper deg med å løse kuben best mulig. Det kan for eksempel være gjennom å finne guider på nettet, som gir deg løsninger og tips til hvordan du kan løse kuben, som du så kan øve deg på, til du klarer å løse kubene på egen hånd. Da kan du også konkurrere med deg selv og slå din egen tid for hvor fort du klarer å løse kuben. 

Flere nyheter