Skreddersydd bhandlingshjelpemidler i Trøndelag

28 juli 2021
Maria Laugesen

Den store teknologiske utviklingen gjennom de seneste årene har gjort det mulig i dag å produsere veldig avanserte ortopediske hjelpemidler for personer med midlertidige eller varige funksjonstap. Og dette kan hjelpe både til behandling og til bedring av varige tilstander.

Skreddersydde hjelpemidler for behandling

Noen personer kan få behov for ortopediske hjelpemidler i forbindelse med behandling av en bestemt skade eller lidelse. Dette kan blant annet være etter operasjoner for å støtte og stabilisere et område. Det ser man blant annet etter hofteoperasjoner der en hofteortose kan anvendes for å stabilisere og forebygge nye skader.

Det kan også være hjelpemidler som hælsko, som løfter den forreste delen av foten og dermed avlaster denne. Dette er igjen noe som anvendes etter operasjon for bedre og raskere helbredelse. 

Det finnes en rekke andre behandlingshjelpemidler som ulike proteser, ortoser, korsetter og annet. Og disse blir selvfølgelig skreddersydd fullstendig etter deg og dine behov.

Ortopediske hjelpemidler for varige tilstander

Men ortopediske hjelpemidler anvendes ikke kun til behandling. De kan nemlig også brukes ved varige funksjonstap der man har behov for hjelpemidler til å bedre funksjonen i hverdagen og/eller lindre smerter. Slike hjelpemidler kan være til føtter, hender, rygg, kne eller annet. 

Du kan få hjelp til ortopediske hjelpemidler i Namsos hos TOV. De er spesialister på området og står for hele prosessen fra planlegging og design til utforming og produksjon. Derfor får du ortoser, proteser og andre hjelpemidler som er fullstendig skreddersydd for deg, og dette sikrer deg den best mulige funksjonen.

De tilbyr både hjelpemidler til behandling og til varige funksjonstap, og det finnes stort set ikke noe som de ikke kan hjelpe med. Deres store erfaring og kompetanse gjør at de levere i absolutt høyeste kvalitet, og det er avgjørende når det er snakk om din helse og din funksjon i hverdagen.

Flere nyheter