Sov godt med en regulerbar seng

12 juni 2021
Maria Laugesen

Mange bruker i dag sengen til mer enn å sove i. Her ligger vi også gjerne å leser en god bok, ser TV eller slapper av etter en lang dag. Derfor kan vi også få behov for å endre liggeposisjonen vår, og det er en av årsakene til at etterspørslen på regulerbare senger i dag er ganske stor. Her får du rett og slett noen muligheter som ikke finnes i andre typer senger.

Innstill sengen etter dine behov

Med en regulerbar seng kan du raskt og enkelt endre og stille inn sengen selv. Du kan blant annet heve hodeenden dersom du vil ligge bedre når du leser eller ser på TV, slik at du slipper å legge masser puter under og få vondt i nakken. Mange føler også behov for å heve fotenden, noe som både kan være veldig komfortabelt etter en lang dag, og som kan bidra til å få væske bort fra føttene.

På den måten blir sengen din mer enn bare en seng – den blir faktisk et møbel.

Stort utvalg av regulerbare senger på nett

Men det er selvfølgelig også forskjell på regulerbare senger, og det gjelder om å finne en som passer helt perfekt for deg og dine behov. For eksempel kan det være stor forskjell på madrassen – både utformning, hardhet og teknologi. Også sengens design og utseende varierer, og her bør du finne noe som du blir glad for å ha stående på soverommet ditt. 

Sist men ikke minst kan det være litt variasjoner i teknologien når du velger en elektrisk justerbar seng, og her kan det blant annet variere hvor fort, hvordan og hvor mye du kan heve fot- og hodeenden. Derfor bør du sammenligne forskjellige varianter og finne den som passer helt riktig for deg, dine vaner og dine behov så du kan få den best mulige søvn.

Flere nyheter