Stilfull norsk vinter

24 august 2020
admin

Stilfull norsk vinter

Mote og norsk vinter er ikke akkurat en «match made in heaven», men det er likevel norske mote brands som tar opp kampen mot store, formløse dunjakker og praktiske klær som føles helt uten stil. Cedrico er et av dem.

Som et norsk klesmerke som produserer yttertøy tilpasset norsk vinter har de innsikt i alle de tingene man trenger å vite når man skal designe for norsk vinter, men fortsatt ha stil. De satser for fult på å gi deg stil og varme samtidig, sånn at du ikke trenger å velge.

Med øye for detaljene

Norske værforhold oppfordrer ikke akkurat til å utfolde personlig stil. I hvert fall ikke det meste av året. Mange måneder er enten kalde eller våte og de fleste velger noe praktisk over noe fint. Men det er så kjipt at det skal behøve å være sånn. 

Cedrico er et norsk merke som har styr på norske forhold og den norske stilen og produserer både ytterjakker og parkaser etter en filosofi om at stil og komfort ikke trenger å være motsetninger. Du behøver faktisk ikke å velge! Pelsen som jakkene bruker er sertifisert og fra dyr som har levd hele livet sitt i naturen, der jakten er en viktig del av å kontrollere bestanden og bevare balansen i øko-systemet.

Skandinavisk minimalisme

Jakkene fra Cedrico fokuserer på skandinavisk minimalisme og virkelig gjennomtenkt design der ingenting er ingenting overlatt til tilfeldighetene og det er nok derfor de har blitt så innmari populære blant både kvinner og menn. De passer til et aktivt byliv, på tur eller hvis du bor på landet og har tatt høyde for den norske vinteren og de praktiske kravene som det medfører.

Hos Kleins fant jeg den jakken som jeg kommer til å bruke i vinter og det er så innmari deilig å ha det ordnet tidlig, for jeg synes at det blir utsolgt før vinteren egentlig starter!

Flere nyheter