Drømmebilen kan være rett rundt hjørnet

30 april 2021
Johanne Larsen

Har du drømt om en bestemt bil lenge? Da er det kanskje på tide å se på hva du kan gjøre for å gjøre drøm til virkelighet. Her skal vi se litt nærmere på, hvordan du kan realisere og vedlikeholde drømmebilen best mulig. 

Har du sjekket bruktmarkedet?

Det kan godt være at bilen du drømmer om er utenfor økonomisk rekkevidde bår den er flunkende ny, men det er jo faktisk sånn at biler faller i verdi for hver kjørte kilometer. Derfor er det ikke så sikkert at bilen er like illusorisk, når du sjekker bruktmarkedet. Det er nemlig mange gode løsninger brukt, som du kanskje ikke har undersøkt godt enda. Men det burde du gjøre. Det er ikke bare bedre for lommeboken å kjøpe brukt, det er også mye bedre for miljøet, ergo får du en velfungerende bil som ikke skal produseres for at du skal kjøre den. Det er en vinn-vinn-situasjon. Derfor er det lurt å undersøke bruktmarkedet godt når du er på jakt etter drømmebilen. 

På mange brukstider for bil, blant annet på Finn, så er det heldigvis også mulig å lagre søk så man enkelt kan holde seg oppdatert når det dukker opp en ny annonse på nettopp din drømmebil. Kanskje er det en god vedlikeholdt Tesla, eller er det kanskje en original Jaguar X5? Det er mange muligheter, og det viktigste er at dine bildrømmer går i oppfyllelse. Men hva med vedlikehold?

 

Kjøp brukte bildeler 

Vedlikehold er også viktig når det kommer til bil, og drømmebilen kan kjøre mye lenger når den blir godt vedlikeholdt. På https://www.autopart24.no/ finner du brukte bildeler, så du kan finne de delene du trenger både billigere og mer miljøvennlig. Det er bra å kjøpe brukt og det er en god vane å bygge seg opp, at man sjekker bruktmarkedet før man sjekker nytt – også når det kommer til bildeler. 

Flere nyheter