Frisk duft i hele hjemmet

23 august 2021
Maria Laugesen

Ditt inneklima er viktig for deg og familiens helse. Et sunt inneklima i boligen kan nemlig forebygge forkjølelse, allergi, og generelt skape mer velvære i hjemmet. Derfor bør du tenke over hvordan du kan sikre et godt inneklima i boligen din.

Inneklima fukt, støv, lukt… 

Få et sunnere inneklima

Faktorer som støv, fuktighet, temperatur osv. er alle deler av ditt inneklima. Her bør det være så lite støv som mulig, og det bør være den riktige balanse i temperatur og fukt i luften. Samtidig spiller lukt også en stor rolle, og selvom det ikke direkte påvirker din helse, så er de fleste mer fornøyd og tilpas i et hjem med en behagelig duft.

Spesielt på vinteren der vi ikke åpner vinduene like mye som på sommeren, er det viktig å ha fokus på hvordan du kan forbedre ditt inneklima på andre måter.

Her kan en luftrenser være en opplagt mulighet. Luftfriskere og luftrensere som de populære Air Wick bidrar nemlig til et bedre og sunnere inneklima. De er med til å eliminere støv fra luften, og de sørger for en god og behagelig duft hele døgnet rundt. Derfor er de et utrolig godt supplement til de andre ting du bør ha fokus på i ditt inneklima.

Velg din favoritt duft

https://www.coolpriser.no/shop/frontpage.html kan du finne et stort utvalg av Air Wick og andre luftfriskere. Her kan du se at det finnes mange modeller som både varierer i type, design og selvfølgelig også duft. Du har altså rik mulighet til å velge den varianten som passer best for deg, og finne din personlige favoritt duft mellom de mange produkter.

Mange vil velge forskjellige dufter avhengig av om din Air Wick skal stå på badet, kjøkkenet eller kanskje på soverommet. Derfor kan du med fordel velge forskjellige dufter til hvert rom slik at det passer inn.

Flere nyheter